Bij Didi -Coaching & Therapie

Tegenwoordig zou iedereen wel op z’n tijd een coach kunnen gebruiken. Iemand met wie je kan sparren, of desnoods dieper kunt gaan; vandaar coaching én therapie. Als COACH help ik je graag met alledaagse problemen. Bijv. terugkerende angst, stress, onzekerheid, verdriet of andere emoties die jou belemmeren je leven te leven. Als THERAPEUT kijk ik waar die emoties eigenlijk vandaan komen. D.m.v technieken  leer je er op een andere manier mee om te gaan of je merkt dat bepaalde ongewenste emoties verdwijnen.  Of je nu kiest voor een coach- of  therapie gerichte aanpak; beiden hebben zich al succesvol bewezen.

Het belangrijkste voor jou is dat je snel geholpen wordt en dat je een “klik” voelt met je coach of therapeut. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek gratis. Fijn voor jou is ook dat ik aangesloten ben bij de BATC Beroepsorganisatie wat betekent dat je bij mij in vertrouwde handen bent in een veilige omgeving.

Je krijgt van mij handvaten WAAR JE ECHT IETS AAN HEBT. Zie het als een gereedschapskist die je al tot je beschikking hebt. Het enige dat ik doe is het kistje zo voor jou inrichten dat je weet welk gereedschap je voor welke situatie kunt gebruiken. Dat is niet moeilijk of spannend. Wie wil er nu niet gewoon genieten van het leven? Een gelukkig mens is namelijk ook een gezond mens.

Ik help je graag met het opnieuw leren genieten van je leven; Bij Didi Coaching & Therapie is ingeschreven bij de KvK: 67044581.

Contact bij Didi