Jeeh! Het is zover! Alles op ’n rijtje -Bij Sanne heeft een eigen locatie in de FutureDome (De Koepel) in Breda.

De Koepel doet geen dienst meer als gevangenis. Dat wat ooit “de luie hoek” van Breda werd genoemd (de gevangenis waar men zat met er tegenover het ziekenhuis waar men lag) is nu de bruisende hoek aan het worden: FutureDome gaat plaats bieden aan zo’n 300 startende ondernemers. Er worden verschillende afdelingen gecreëerd, zoals de afdeling Zorg (hier zit ik), Educatie, Sport&Spel en Cultuur&Creativiteit. Neem maar eens een kijkje op DEZE SITE voor een indruk van het pand.

Nee hoor, ik zit niet in een cel. Het hele terrein van De FutureDome is een stuk groter dan alleen de Koepel zelf! Ik heb hier een mooie en lichte ruimte met een prettige sfeer. Om me heen zitten o.a. een muziektherapeut, een hele afdeling kinderpsychologen en een beweegcoach.

Voel je vrij om mee te doen aan een Geluksworkshop die ik samen met Didi geef of bezoek mijn mooie ruimte voor een (of meer) goed 1 op 1 gesprek.

Tot gauw!

Sanne