Workshop

Een moment voor jezelf…

Bij Alles op ’n rijtje kan je terecht voor een workshop van een dagdeel. Het leven brengt je alle emoties, ook lastige en verdrietige. Dat hoort erbij. Je kunt niet altijd gelukkig zijn. Je kunt wel leren het beste uit het leven te halen. De workshop geeft je een voorzetje…Het is een stukje bezinning en een stukje persoonlijke ontwikkeling. Het is een stukje creativiteit en een stukje ontspanning.

De workshop duurt drie uur en is ontspannen en leerzaam. Er zullen kwartjes vallen en je zal verrast worden. De workshop is echt een cadeautje voor jezelf. Gun het jezelf en geef je op!

De groep bestaat uit max 8 personen.

 

De komende workshop is op zondag 22 oktober van 10.00-13.00 in de FutureDome, Breda. Geef je op via de mail of bel ons even! Groeten, Didi en Sanne

 

Enkele reacties op eerdere workshops:

“Ik ben me nu bewust van kleine dingen doordat ik deze bewust probeer te zien/voelen/ruiken.”

“De meditatie momenten waren fijn en leerzaam, ook voor thuis.”

“Jullie zijn een leuk team samen en vullen elkaar goed aan!”

“In een heerlijke rustige omgeving luisteren, nadenken en stil staan bij dingen. Dat was zowel fijn, als leuk als leerzaam!”

“Geweldige vrouwen, mooie verhalen en diepe indrukken…”

“Ik heb nu handvaten om de bewustwording in de praktijk te brengen. Leuk en fijn vond ik deze groep.”

“Ik kan nu al iets meer genieten en me bewust zijn van het moment.”

“Wat ik fijn vond: De ontspanningsoefeningen, je eigen positieve punten leren kennen…eigenlijk vond ik alle lessen leuk en leerzaam!”

“Ik heb opties gekregen om toe te passen als de stress toch weer toeslaat. Ik ben me veel meer bewust van mezelf en wat ik aan het doen ben.”